Bahçelievler Böcek İlaçlama Firması

Batı Böcek ilaçlama şirketimiz Sağlık Bakanlığı onaylı ve 2022’nin modern teknikleri ile Bahçelievler ilçesinde böcek ilaçlama hizmeti vermektedir. Yaşam alanlarınızı hijyen olması ve sağlıklı bir ortamda yaşamak için böcek ve haşerelerden kurtulmak önemlidir.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde en iyi ve %100 garantili böcek ilaçlama hizmeti almak isteyenler firmamızın 0850 304 22 84 kurumsal numarasını 7/24 hemen arayabilirler.

Bahçelievler Böcek İlaçlamaBahçelievler, yapılan araştırmalara göre 602,931 insanın bulunduğu kapladığı alanı 16,7 kilometre karelik  İstanbul’un en sakin ve gelişmeye müsait semtlerinden biri olarak bilinmektedir. İstanbul Avrupa Yakası Haşere İlaçlama Firması olarak 24 saat Bahçelievler Böcek İlaçlama Servisimiz ile kaliteli hizmet vermekteyiz.

İstanbul’un en iyi böcek ilaçlama firmasından hizmet almak için hemen arayın (0212) 909 38 34 böceklerden %100 garantili kurtulun. Çalışanlarımız tarafından Bahçelievler’de Haşere Kontrol Uygulaması yapılan yerler, uygulama sıklıklarına göre aşağıdaki gibidir:

Villa İlaçlama

Cafe İlaçlama

İş yeri İlaçlama

Site İlaçlama

Otopark İlaçlama

Dershane İlaçlama

Bahçelievler Yakınlarında veya Civarında Haşere Kontrol Hizmeti Verdiğimiz Mahalleler

Bahçelievler Belediyesinde Böcek İlaçlama alanında yaptığımız uygulamalar itibariyle bölgede en çok servis yolladığımız Mahalleler, iş yoğunluklarına göre  en çoktan en aza doğru aşağıda verilmiştir:

Şirinevler Mahallesi: Son sayımlara göre; 51 bin kişilik halka sahip bir mahalledir. Mahalle ve çevresinde bulunan; Sosyal Alanlar, Park ve Bahçeler, Siteler, Sağlık Kuruluşları, Eğitim Kurumları ile semtin önemli yerleri arasında yer alır.

Batı Böcek İlaçlama Firması Olarak son 5 yıl içerisinde mücadele ettiğimiz haşereler; Örümcek İlaçlama, Çıyan İlaçlama, Amerikan Hamamböceği İlaçlama, Kene İlaçlama hizmetleri verilmektedir.

Soğanlı Mahallesi: Yaklaşık olarak; 38 bin kişilik nüfusa sahip bir mahalledir. Mahalle sınırları içerisinde bulunan; Devamlı ve Hızlı kentleşme, Sakin ve nezih aile hayatı, Ulaşım merkezlerine olan yakınlığı, Sosyal ve sağlık imkanları ile ilçenin gözde yerleri arasındadır.

Batı Böcek İlaçlama Şirketi olarak geçmiş 5 yıl içerisinde ilaçlamasını yaptığımız haşereler; Pire İlaçlama, Gümüş Böceği İlaçlama, Salyangoz İlaçlama, Güve İlaçlama mücadelesi yapılmaktadır.

Siyavuşpaşa Mahallesi: Yapılan araştırmalara göre; 33 bin vatandaşa sahip bir mahalledir. Mahalle içerisinde bulunan; Alışveriş yerleri ve yeme içme alanları, Rekreasyon alanları, Otopark alanaları, Yeşil alanları ile belediyenin göz önündeki yerleri arasındadır.

Batı Haşere Kontrol Firması Olarak 5 yıl içerisinde ilaçlama hizmeti verdiğimiz haşereler; Tahtakurusu İlaçlama, Sivrisinek İlaçlama, Sümüklü Böcek İlaçlama, Tatarcık Sineği İlaçlama uygulamaları yapılmaktadır.

Yenibosna Mahallesi: Tahminen; 41 bin kişilik nüfusa sahip bir yerdir. Mahalle bünyesinde bulunan; Ana yollara giriş ve çıkış için sağladığı imkanları, Gelişmiş altyapısı, Aranılan şeyin genelde bulunduğu bir mahalle meydanı, Büyük Sağlık kuruluşlarına yakınlığı, ile bölgenin nezih yerleri arasındadır.

Batı Haşere Kontrol Şirketi Olarak kuruluşumuzdan bu yana mücadele ettiğimiz haşereler; Karasinek İlaçlama, Fare İlaçlama, Hamam Böceği İlaçlama, Akrep İlaçlama gibi haşere kontrol hizmetleri verilmektedir.

Bahçelievler Belediyesinde İlaçlama Hizmeti Verdiğimiz Semtler: Bahçelievler Haşere İlaçlama Servisi olarak uygulama hizmeti verdiğimiz Semtler; Bahçelievler Yayla, Bahçelievler Merter, Bahçelievler Haznedar, Bahçelievler Merter, ve Bahçelievler Kuleli de haşere ilaçlama hizmeti verilemektedir.

Batı Haşere Kontrol Hizmetleri

Kaynak: Wikipedia

NOT: Haşere İlaçlama Hakkında Merak Ettiğiniz Her şeyi Aşağıdaki “Bir Cevap Yazın” Kısmında Sorabilirsiniz.

Bahçelievler Böcek İlaçlama Firması” üzerine 2 yorum

  • Merhaba 85 metrekare evim var uzan zamandır sıkıntısını yaşadığımız kalorifer böceği sorunumuz var birçok firmayla çalıştık fakat bir sonuca ulaşamadık çalıştığım fabrikadan sizi önerdiler. Bu konuda bizi bilglendirirmisiniz?

    • Böcek ilaçlama konusunda İstanbul’un en iyi ilaçlama firmasıyız. Binlerce sıkıntılı alanı tek seferde ilaçlayarak % 100 sonuç aldık. Ayrıntılı bilgi için iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Call Now Button
× WhatsApp İle İletişim!